رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید! روانخواه؛ انتخاب اصلح یا انتخابی از سر ناچاری؟ سرمربی تیم ملی اسپانیا: هدف ما قهرمانی در جام جهانی است جلسه مثبت مدیران استقلال با نماینده رضاییان سکوت تاج در مقابل شایعه برکناری قلعه‌نویی | کی‌روش دوباره برمی‌گردد؟ انتخاب سرمربی تیم امید بعد از حدود دو سال سردرگمی کارتال: از پرسپولیس نمی‌روم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی اسپانیا و پرتغال در فینال لیگ ملت‌ها(۱۸ خرداد ۱۴۰۴)| جام در دستان رونالدو
سرخط خبرها

سیفی: سلاح پدافند کامل نیست | با آمدن عدنان تیممان جان گرفته است

  • کد خبر: ۵۶۶۵۲
  • ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۶
سیفی: سلاح پدافند کامل نیست | با آمدن عدنان تیممان جان گرفته است
تیم بسکتبال رعد پدافند مشهد ۲ بازی این هفته خود را مقابل نفت آبادان و مس رفسنجان واگذار کرد.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، جمال سیفی، سرمربی تیم بسکتبال رعد پدافند مشهد، درباره بازی مقابل نفت گفت: متاسفانه برابر نفت خیلی از توپ‌های مان گل نشد و بدشانسی آوردیم وگرنه اختلاف کمتر از این می‌شد. باید بیشتر کار کنیم تا بتوانیم نتایج نزدیک‌تر و بهتری کسب کنیم.
او درباره شکست برابر مس رفسنجان نیز گفت: بچه‌ها هنوز یک مقداری استرس دارند و فکر می‌کنند که نمی‌توانند پیروز شوند، اما خوشبختانه ما رسیدیم و کوارتر دوم و سوم را بردیم و در کوارتر چهارم اختلاف را به ۴ امتیاز رساندیم، ولی متاسفانه دوباره بازی را ول کردند. به نظرم بیشتر بخاطر بی تجربگی بود و عدنان هم که مصدوم شد و باز بدشانسی آوردیم.
سیفی درباره وضعیت مصدومیت عدنان دورقی هم گفت: ان‌شاءالله به بازی بعدی می‌رسد. به نظر می‌آید بیشتر گرفتگی است. بازی بعدی مان هم حساس است و باید بیشتر تلاش کنیم تا بتوانیم عملکرد خوبی داشته باشیم.
او درباره وضعیت تیمش نیز گفت: ما به جوان‌ها بیشتر بها می‌دهیم و با آمدن عدنان دورقی تیم جانی دوباره گرفت، اما متاسفانه ناصر علیمردانی مصدوم شد و فصل را از دست داد. اگر این دو را کنار هم داشتیم خیلی می‌توانستند به ما کمک کنند، هر دو شوتیست‌های خوبی هستند، اما بدشانسی آوریم. گروه ما تیم‌ها قوی هستند و از بازیکنان خارجی و ملی پوشان خوبی بهره می‌برند. به هر حال سیاست باشگاه ما هم بها دادن به جوان‌ها بوده است و این بازیکنان هم فراز و نشیب دارند، اما بهتر می‌شوند. هر چه بیشتر به این جوانان بها بدهیم بیشتر می‌توانیم در آینده از آن‌ها برداشت کنیم.
سرمربی رعد پدافند در پایان گفت: ما فقط مقابل خوزستان بردیم و متاسفانه سلاح مان کامل نیست و در پست ۵ بازیکن کم داریم. باید تلاش کنیم کارمان سخت است. ما بازیکنان مان جوان هستند و نمی‌توانند تک به تک دفاع کنند و هنوز به نظرم ترس دارند، اما احتمال می‌دهم ۳-۴ نفر از همین بازیکنان فصل بعد در بهترین تیم‌های لیگ به میدان روند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->